Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с халогени при 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с халогени при 146

Добър ден Имам проблем с свързването на халогените на Алфа Ромео 146 .. пробвах халогените сетят като ги свържа не светят, отворих корпуса кадето е копчето за халогена до часовника копчето е свързано но пак не светят... някъде има проблем.. мисля че може да е някъде някакво реле .. ако някой знае какво може да е да пише ! спешно еее ! ! !
    Alfa Romeo 145 2.0 TS 16v - 155hp

Първоначално публикувано от Sentelo Покажи съобщение
    Добър ден Имам проблем с свързването на халогените на Алфа Ромео 146 .. пробвах халогените сетят като ги свържа не светят, отворих корпуса кадето е копчето за халогена до часовника копчето е свързано но пак не светят... някъде има проблем.. мисля че може да е някъде някакво реле .. ако някой знае какво може да е да пише ! спешно еее ! ! !
    Има и реле и ако фабрично нямаш халогени може и да го няма...а на таблото свети ли ти индикацията..?
    Виж тук

Comment

нищо не ми свети .. аз прочетох няква друга тема и разбрах че както досега сум нямал халогени цялата инсталация я има самоче релето под курмилото над бущоните има 2 изхода към копчето и към халогените ии от там се слага реле ..

Comment

бушоните провери ли?
        Иначе правилно си прочел!Ама индикацията на таблото мисля,че трябва да свети и без релето.
        Last edited by 455115; d.m.y г., 23:48.

Comment

мии гледах.. гледах и в книжката какво трябва да има сичко си е там .. ама 100% е от релето утре ще го слагам да вида какво ще стане ..

Comment

имаш ли снимка някаквка на тая индикация да я вида ква картинка ее ... макар че мисля че май няма такава индикация на таблото

Comment

Първоначално публикувано от Sentelo Покажи съобщение
              имаш ли снимка някаквка на тая индикация да я вида ква картинка ее ... макар че мисля че май няма такава индикация на таблото
              Това е за халогените Click image for larger version

Name:	untitled.bmp
Views:	1
Size:	124.3 Килобайта
ID:	2249112

Comment

Тази лампа ще светне само и единствено когато светнат халогените или когато се сложи реле. Над кутията с предпазителите в купето има една оставена свободна букса с два кафеви кабела. Единия утива към халогените другия към копчето до часовника. Взимаш едно нормално затворено реле с 4 извода.На извод (30)свързваш +12V през един предпазител от 15А ако халогените ти са по 55W.После прозвъняваш кабелите от халогените и от копчето за да видиш кой кой е на двойната букса. На извод (87)свързваш халогените. Трябва да видиш от копчето какво идва +12 или маса че нещо ги забравих.Но това при включени габарити.Ако идва+12V извод (85) е на маса, а на (86) включваш копчето за халогените. Ако идва - на двойната буксата го ползваш на (86) а на (85) подаваш +12V. Но мисля че от копчето идваше +12V.затова за по сигурно ги провери.
                Last edited by kolchev; d.m.y г., 13:20.
                Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
                LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
                Alfa 75 2.0
                EX

Comment

Същия проблем имах преди месец. Колегата горе е прав , че индикацията ще светне само , ако халогените светнат. 99% причината е реле Айде сменяй , че иде мъглътъ
                  Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

Добре де, какво ще е тва QV без халогени
                    И що пък ше има копче ако фабрично е било без? Има некъв друг проблем. Най-добре по инсталацията да се провери всичко, kolchev го е описал екстра.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                      Добре де, какво ще е тва QV без халогени
                      И що пък ше има копче ако фабрично е било без? Има некъв друг проблем. Най-добре по инсталацията да се провери всичко, kolchev го е описал екстра.
                      Удряно

Направо бих казал...челастрено....
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                      X